Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hai sa ne cunoastem!

In luna aprilie 2022 agentia Madagascar Travel implineste 11 ani de activitate pe piata de profil, fiind o agentie tour-operatoare infiintata din dorinta de a contribui la bucuria oamenilor de a petrece concediile in vacante bine organizate si sigure, combinand turismul de grup cu cel individual, oferind solutii inclusiv pentru corporatii precum si tinerilor dornici de calatorii si aventura.

Ne adresam tuturor categoriilor de clienti dar in special acelora ce detin un spirit aparte, definit prin dorinta de aventura si cunoastere, placerea de a calatori si de a cunoastere culturi noi, oameni noi, traditii diferite ce definesc alte destinatii ale globului.

Inca din 2011 compania noastra ofera servicii complete pentru organizarea vacantelor interne sau externe, de la bilete de avion, cazari, transferuri, asigurari de calatorie in strainatate cu sau fara storno, rent-a-car, bilete pentru anumite obiective sau excursii, bilete de odihna si tratament pana la evenimente pentru companii mici, medii sau mari (team-building, conferinte, incentive-uri etc. ) toate avand la baza consultata in alegerea destinatiei in functie de cerintele clientului si de bugetul acestuia.

De asemenea am implementat in acest timp sistemul de plata la distanta oferind posibilitatea clientilor din intreaga tara sa apeleze la serviciile noastre, am devenit partenerii emitentilor tichetelor si cardurilor de vacanta astfel incat niciun client sa nu fie refuzat, am selectat atent partenerii cu care lucram pentru a oferi siguranta calatoriilor turistilor nostri.

Nu in ultimul rand oferim suport si consiliere in alegerea vacantelor bazate pe experientele proprii de calatorie sau ale clientilor existenti, oferim intelegere, timp si dragoste clientilor si activitatii noastre, considerand ca exact aceste elemente fac diferenta! Sunt multe agentii de turism pe piata, sunt multi colegi priceputi si multe oferte similare dar pinguinii de la Madagascar sunt unici!

Daca pe acest site nu ati gasit ceea ce va intereseaza puteti accesa www.madagascartravel.ro sau puteti solicita oferta personalizata pe office@madagascartravel.ro.

Bootstrap Image Preview