Hotelul este situat in zona centrala a statiunii, la 100 m de Lacul Ciucas.

Facilitati hotel: 97 camere duble, 13 apartamente si 4 apartamente de lux, restaurant (170 locuri), terasa (60 locuri), bar de zi si bar de noapte cu billiard, 5 sali de conferinta, baza de tratament, Spa (piscina semi-olimpica, jacuzzi, un bazin pentru copii, salina, sauna, masaj), parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi.

Facilitati camere: baie proprie cu cada sau dus, TV, telefon, minibar, frigider, AC, uscator de par, balcon (mai putin camerele aflate la etajul IV).

~
Oferta include: - Cazare cu demipensiune (mic dejun, cina - bufet sudez); - Cina de Revelion, muzica live; - BBQ; - Foc de tabara; - Petrecere cu DJ in seara de 01.01.2022; - Acces gratuit la centrul SPA (piscina interioara, bazin cu apa sarata, saune uscate, sala de fitness). Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- Cazare cu demipensiune (mic dejun, cina - bufet sudez);
- Cina de Revelion, muzica live;
- BBQ;
- Foc de tabara;
- Petrecere cu DJ in seara de 01.01.2022;
- Acces gratuit la centrul SPA (piscina interioara, bazin cu apa sarata, saune uscate, sala de fitness).

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Ciucas - Oferta Revelion, Baile Tusnad, Romania

Verifica tarife si disponibilitate