Ziua 1
26.11.2021 vineri: Plecare la ora 20:30 din Bucuresti pe traseul Giurgiu - Ruse. Traversam Bulgaria si ne indreptam catre Turcia.

Ziua 2
27.11.2021 sambata: Sosire si cazare Hotel 3*. Tur pietonal cu vizitare:  Agia Sofia, unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee,  Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) - cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei, Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole, precum si Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate printre care se plimba sutele de pestisori viu colorati. Cazare in Istanbul la Hotel 3* .

Ziua 3
28.11.2021 duminica: Mic dejun. Timp liber pentru SHOPPING sau putem participa Optional excursie - Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada - Insula Printului (include turul insulei + pranz inclus) - 40 euro / pers cunoscuta drept insula pe care nu circula masini. Singurele zgomote care se aud aici sunt claxoanele bicicletelor si copitele cailor. Vile elegante din lemn, sunetul trasurilor trase de cai, stradute inguste si paduri de pini, creaza o atmosfera unica si un aer aparte Insulei. Cazare in Istanbul la Hotel 3* .

Ziua 4
29.11.2021 luni : Mic dejun. Vizitarea Palatului Dolmabahce (este cel mai mare palat din Turcia, acopera o suprafata de 45,000 m2 si cuprinde 285 camere, 46 sali de receptie, 6 hamam-uri). Timp liber pentru SHOPPING .Optional Seara Turceasca pe vas - 50 euro/ pers (va fi organizata pe vas croaziera). In timpul cinei, vom viziona un spectacol traditional turcesc: dansuri turcesti, dansuri folclorice si muzica traditionala. Servicii incluse: transport, cina cu bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse, spectacol). Cazare in Istanbul la Hotel 3* .

Ziua 5
30.11.2021 marti : Mic dejun.  Timp liber pentru SHOPPING sau excursie optionala Vizita la Turnul Sapphire si Acvariu 50 euro/ pers (include transport autocar + bilete intrare Turn Sapphire + tur virtual Turn + bilet intrare Acvariu ) . Turnul Sapphire este  cea mai inalta cladire din Istanbul, un zgarie nori de 238 m inaltime si 54 de etaje supraterane (mai sunt 10 subterane). Se urca rapid pana la etajul 54 prin intermediul liftului expres unde putem surprinde imagini la 360 de grade asupra vechiului si noului Istanbul extins peste Europa si Asia. Vom efectua o calatorie simulata 4D cu elicopterul SkyRide peste oras. Privelistea este superioara celei din turnul Galata, ai tot Istanbulul la picioare, se poate vedea pana departe, unde Marea Neagra se imbratiseaza cu stramtoarea Bosfor. Continuam programul cu vizita ACVARIU  - unul dintre cele mai importante acvarii gazduind  peste 15.000 de specii terestre si marine in cele 17 sectiuni tematice si 1 padure tropicala. Vedeti medii construite pentru a recrea climatul variind intre Marea Neagra , Pacific, Antartica, etc o experienta unica ce merita traita. Dupa programul optional timp liber . Seara optional Tur by night cu autocarul - 15 euro / pers - Istanbul - turul celor doua continente Europa si Asia. Vizitam cele doua poduri (Podul Bosfor si Podul Fatih Sultan Mehmed), facem un tur prin cartierul oamenilor de afaceri cu zgarie-nori Levent si oprire in Asia. Include transport cu autocarul pe cele doua poduri peste Bosfor. Cazare in Istanbul la Hotel 3* .
Ziua 6
01.12.2021 miercuri: La multi ani, Romania! Mic dejun. Plecare catre tara la ora 08:00. Oprire la Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye . Sosire in tara in functie de formalitatile vamale.


Pentru plata la agentie a minim 3 excursii optionale se obtine o reducere de 10% din tariful acestora

Pretul include:-transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international,
- 4 nopti cazare + mic dejun Hotel 3*,
- ghid de turism atestat,
- transport 2 bagaje / pers.

Pretul nu include: cheltuieli personale, bilete de intrare la obiective, excursiile Optionale: 
- Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada - Insula Printului - 40 euro / pers
- Tur by night Istanbul - 15 euro/pers  
- Turn Sapphire + Acvariu - 50 euro / pers
- Seara Turceasca pe vas croaziera - 50 euro/ pers
taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie;  orice alt serviciu care nu este mentionat. 

Avans minim la inscriere: 85 euro / pers. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inaintea plecarii. 

Supliment single 75 euro / pers. Grup minim 45 persoane.

Tarife  copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita tariful de 85 euro.
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita tariful de 135 euro,  beneficiaza de mese si loc in autocar,  se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: OBLIGATORIU pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului
Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale:
1)tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2)camerele single se confirma doar de catre agentie;
3)clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4)agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5)daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6)daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7)distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8)ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9)conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10)agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11)este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12)efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13)pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
14)transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane , transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15)prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Imbarcare gratuita din tara :
Giurgiu  - retur                                               (Giurgiu - Rompetrol vis-a-vis de Kaufland)
Transbordari CONTRA COST :
Rm Valcea  - Bucuresti - retur = 25.00 euro / pers            (Rm Valcea  - Autogara Antares)
Pitesti  - Bucuresti - retur = 20.00 euro / pers(Pitesti - Petrom Podul Viilor)
Targoviste  - Bucuresti - retur = 20.00 euro / pers            (Targoviste - Hotel Valahia)
Ploiesti  - Bucuresti - retur = 20.00 euro / pers (Ploiesti - Benzinaria Petrom Metro)
Campina  - Bucuresti - retur = 25.00 euro / pers(Campina - Benzinarie OMV)
Sinaia  - Bucuresti - retur = 30.00 euro / pers(Sinaia - Gara Sinaia)
Brasov  - Bucuresti - retur = 30.00 euro / pers(Brasov - Benzinaria OMV Calea Bucuresti)
Mioveni  - Bucuresti - retur = 25.00 euro / pers(Mioveni - Catedrala Sf Petru si Pavel)
Campulung  - Bucuresti - retur = 30.00 euro / pers             (Campulung - Autogara Campulung)
Sibiu  - Bucuresti - retur= 40.00 euro / pers (Sibiu - Benzinaria LUKOIL)
Craiova  - Bucuresti - retur = 30.00 euro / pers (Craiova - Benzinaria Petrom Gara)
Slatina  - Bucuresti - retur = 20.00 euro / pers(Slatina - Benzinaria OMV)
Miercurea Ciuc  - Bucuresti - retur = 40.00 euro / pers(Miercurea Ciuc  - Autogara)
Covasna  - Bucuresti - retur = 35.00 euro / pers (Covasna - Rompetrol)
Targu Mures  - Bucuresti - retur= 45.00 euro / pers(Targu Mures  - Peco OMV)
Constanta  - Bucuresti - retur = 35.00 euro / pers            (Constanta - Gara CFR)
Deva  - Bucuresti - retur= 50.00 euro / pers(Deva - McDonald s Gara)
Sebes - Bucuresti - retur = 45.00 euro / pers(Sebes - Rompetrol iesire Lancram)
Alba Iulia  - Bucuresti - retur = 45.00 euro / pers(Alba Iulia  - Gara)
Cluj Napoca  - Bucuresti - retur = 55.00 euro / pers (Cluj Napoca - Autogara Beta)
Buzau  - Bucuresti - retur = 25.00 euro / pers (Buzau - McDonalds Unirea)
Galati  - Bucuresti - retur = 25.00 euro / pers(Galati  - McDonald s)
Braila  - Bucuresti - retur = 30.00 euro / pers(Braila - Magazin PENNY Sos. Buzaului)
Bacau  - Bucuresti - retur = 40.00 euro / pers(Bacau  - Autogara Massaro)
Focsani  - Bucuresti - retur = 35.00 euro / pers(Focsani - Benzinaria LUKOIL, Centru)
Barlad  - Bucuresti - retur = 40.00 euro / pers(Barlad - Electrica)
Adjud - Bucuresti - retur = 30.00 euro / pers(Adjud - Peco Lukoil)
Roman  - Bucuresti - retur = 45.00 euro / pers(Roman - Autogara Massaro)
Piatra Neamt  - Bucuresti - retur = 45.00 euro / pers(Piatra Neamt  - Autogara MegaTravel)
Vaslui  - Bucuresti - retur = 45.00 euro / pers (Vaslui - Piatra Traian OMV)
Suceava  - Bucuresti - retur = 55.00 euro / pers(Suceava - Mc Donald)
Iasi  - Bucuresti - retur = 50.00 euro / pers             (Iasi - Autogara Codreanu)

NOTA :
Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti. Pentru imbarcarea din tara , transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare.
Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din  tariful corespundator rutei.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Istanbul
Transport Autocar Istanbul - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre VIZITE si SHOPPING - ISTANBUL DE 1 DECEMBRIE, Toate locatiile, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
verifica
18
19
20
21
verifica
22
23
24
verifica
25
26
verifica
27
verifica
28
verifica
29
30
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
verifica
3
verifica
4
5
6
7
8
verifica
9
10
11
12
13
14
15
verifica
16
17
18
19
verifica
20
verifica
21
22
verifica
23
24
25
verifica
26
27
28
29
verifica
30
31
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
4
5
verifica
6
7
8
9
10
11
12
verifica
13
14
15
verifica
16
verifica
17
18
19
verifica
20
verifica
21
22
verifica
23
verifica
24
25
26
verifica
27
28
29
verifica
30
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
verifica
3
verifica
4
verifica
5
6
verifica
7
8
9
10
verifica
11
12
13
verifica
14
15
16
17
verifica
18
19
20
verifica
21
22
23
24
verifica
25
26
27
verifica
28
verifica
29
30
31
verifica
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
verifica
4
5
6
7
verifica
8
9
10
verifica
11
12
13
14
verifica
15
verifica
16
17
verifica
18
19
20
21
verifica
22
23
24
verifica
25
verifica
26
27
verifica
28
verifica
29
30
31
verifica
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
verifica
3
4
5
6
7
8
9
verifica
10
11
verifica
12
13
14
15
16
verifica
17
18
19
verifica
20
21
22
23
verifica
24
25
26
27
verifica
28
29
30
verifica
31
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
verifica
3
4
5
6
verifica
7
8
9
10
11
12
13
verifica
14
15
16
17
verifica
18
19
20
verifica
21
22
23
24
25
26
27
verifica
28
verifica
29
30
verifica
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
verifica
12
13
14
15
16
17
18
verifica
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
verifica
30
31