Charter Cappadocia - Heybe Hotel & Spa, cu plecare din Bucuresti

Sunteți eligibil(ă) pentru un discount Genius la Heybe Hotel & Spa! Pentru a economisi la această proprietate, trebuie doar să vă autentificați.

Situat in centrul istoric al regiunii Goreme, Heybe Hotel & Spa este la doar 5 minute de mers pe jos de autogară. Oferă o piscină interioară incălzită, o baie turcească de lux si un centru spa si de wellness, cu o varietate de masaje. Oaspetii pot beneficia de baia turcească si de zonele spa la un cost suplimentar. Oaspetii pot admira vederea la Goreme si la Castelul Uchisar. In intregul hotel este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Camerele au design plăcut, aer conditionat, incălzire centrală, minibar si TV LCD. Baia privată este dotată cu dus si uscător de păr.

Micul dejun este servit zilnic sub formă de bufet, la restaurantul de la ultimul etaj al Hotelului Heybe. Oaspetii pot savura paine proaspătă de casă, marmeladă, cafea la filtru si produse de patiserie de casă, in timp ce admiră privelistea satului.

Oaspetii pot beneficia de facilitătile de hamam la un cost suplimentar.

Acest hotel permite accesul cu animale de companie si se află la 40 km de Aeroportul Nevsehir-Kapadokya. Serviciul de transfer este disponibil la cerere si la un cost suplimentar.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Heybe Hotel & Spa, Cappadocia, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate