The Marilis Hill Resort Hotel & SPA se află în Okurcalar, la 12 km de istoricul Alarahan și pune la dispoziție un restaurant, o piscină sezonieră în aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. Proprietatea pune la dispoziție lounge comun, un bar și o grădină. De asemenea, proprietatea pune la dispoziție o recepție cu program non-stop, room-service și servicii de schimb valutar.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa-Alanya, situat la 68 km de The Marilis Hill Resort Hotel & SPA.


Facilitati Hotel

Pune la dispoziție un restaurant, o piscină sezonieră în aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. Proprietatea pune la dispoziție lounge comun, un bar și o grădină. De asemenea, proprietatea pune la dispoziție o recepție cu program non-stop, room-service și servicii de schimb valutar.

The Marilis Hill Resort Hotel & SPA, de 5 stele, are un hamam și un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca tenis de masă și darts la hotel și au la dispoziție serviciu de închirieri auto.


Facilitati Camere

Toate unitățile hotelului sunt echipate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele de la The Marilis Hill Resort Hotel & SPA au aer condiționat și dulap.

vezi mai multe

bilet de avion charter

7nopti cazare hotel

transfer de grup aeroport/hotel/aeroport

asistenta turistica

vezi mai multe

asigurare medicala

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre THE MARILIS HILL RESORT, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate