Charter Sri Lanka - Hilton Colombo, cu plecare din Bucuresti
Cu vedere la Oceanul Indian și la Lacul Beira, Hotelul Hilton Colombo oferă acces direct la World Trade Centre din Colombo. Oferă o piscină in aer liber, un centru de afaceri deschis nonstop și 10 localuri de luat masa.

Oferind vedere pitorească de la ferestre supradimensionate, camerele spațioase de la Colombo Hilton oferă spațiu de lucru amplu și o canapea confortabilă. Acestea au o baie de marmură cu zone separate de duș și cadă.

Bucurați-vă de utilizarea căzii cu hidromasaj după un antrenament activ la centrul de fitness bine echipat sau pe terenurile de tenis. Ca alternativă, oaspeții se pot relaxa cu un cocktail premiat langă barul in aer liber de la piscină.

Printre punctele de luat masa de la Hilton Colombo se numără restaurantul chinezesc Signature, Emperor's Wok, care oferă oaspeților o călătorie gourmet cu arome autentice cantoneze și sichuane și SunsetBlu, primul club deschis pe tot parcursul zilei din Colombo, langă piscină.

Hotelul Hilton Colombo se află la 45 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Bandaranaike. Se află la cațiva pași de opțiunile de cumpărături și de luat masa din Fort District și Pettah Bazaar.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hilton Colombo, Colombo, Sri Lanka

Verifica tarife si disponibilitate